keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lisää lääkitystä..

Oon nyt kyllä parin kuukauden aikana rampannut lääkärissä enemmän kuin varmaan viimeiseen kolmeen vuoteen yhteensä!

Ensin syksyn alussa mun selkäni yhtäkkiä jumahti täysin ja itkin välillä kun autoa ajoin, koska istuminen oli niin kivuliasta. Olin viikon täysin toimintakyvytön ja toisen viikon sitten vielä toipilaana. Lääkäri väänteli sitä vähän ja totesi että mulla on nikamalukko, eli pitää mennä kiropraktikolle tai fysioterapeutille. No minähän menin ja fysiosetä sanoi ettei saa noin pahaa lukkoa auki, että koitetaan sillä, että avataan muun selän jumit :D (eli olin todella jumissa muutenkin) Noh, ei tuntunut auttavan, mutta pikkuhiljaa se kipu sitten lieveni ja luultavasti jossain vaiheessa mun pitää käydä fysioterapeutilla useammin kuin kerran elämässä, mut se on nyt tulevaisuudessa.

Noh, sitten tuli iho-ongelmia. Mulla on jo parin vuoden ajan ollut ihottumaa sormissa, enkä niille oo mitään ihmeempää tehnyt, en tiedä miks. No nyt sit alkoi ilmaantua ihottumaa kainaloihin, ja se oli aika riesa, kun hikoilu kirveli sairaasti ja kainalot oli tulenpunaiset isolta alueelta :/ Uudestaan tohtorille kävi tieni ja sain sitten antibiootit ja kahta eri kortisonivoidetta. Ihottumat katos viikossa :D

Nyt sitten noin viikko sit alkoi kasvot kuivumaan tosi pahasti ja koitin niitä rasvailla sit enemmän ku ennen mut ei mitään vaikutusta ja ihottuman kaltaista näppyä alkoi ilmaantua... Menin tohtorille ja sain saman antibioottikuurin kuin aiemmin, koska tohtori päätteli ihottuman olevan märkärupea, jota ihmettelin, koska ei mulla ollut mitään märkimistä ollut missään vaiheessa.



Kävin tänään taas tohtorilla, koska antibioottikuuri ei tunnu tepsivän, söin sitä 5pv ja kuuri on 7pv.. ihottuma meni vaan oikeastaan pahemmaksi ja kuivemmaksi, nyt iholla on sellaisia suuria länttejä, jotka näyttää vähän palovammoilta :/ no herra sitten sanoi että jahas, sulla on sellainen joku ihottuma, mitä esiintyy nuorilla naisilla kasvoissa, mutta hän ei oo koskaan nähnyt noin laajalle levinnyttä, eikä siitä tiedetä, mikä sen aiheuttaa. Kiva.

Sain jonkun salvan, mikä on joissan tapauksissa kuulemma auttanut ja uuden antibiottikuurin, KUUKAUDEKSI! Se edellinen antibiootti, jota napsin kuukauden sisällä kaksi kuuria, kuulemma vaan pahentaa tai hidastaa paranemista :D Nyt sit pitäis koittaa pari viikkoa olla mahdollisimman vähällä meikinkäytöllä ja tuloksia voi näkyä viikon päästä, mutta luultavasti vasta parin viikon päästä. Kuulemma pitäis varata ihotautilääkäriltä aikaa, että seuraavaksi sitten sinne, jos ei parane :/

Ei todellakaan kivaa tälläinen, varsinkin kasvoissa!!!

Ei mulla muuta, oli vaan pakko päästä purkamaan jonnekin :/

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Menepäs lukemaan (vaikka koko blogi,se on aika uusi,ei vielä paljon postauksia) Kiitos,hyvää-blogia,joka löytyy trendin sivujen kautta. Löytyy samantyyppisiä iho-ongelmia ja mitä kirjoittaja teki asialle.

You May Also Like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...