tiistai 4. toukokuuta 2010

Hiusunelmia

Yleisesti mut tunnetaan kaveripiirissä sellaisena ihmisenä, joka ei yhdessä hiustyylissä pysy montaa kuuta pidempään. Nyt kuitenkin olen huomannut pienoisen muutoksen itsessäni. Esim mustassa toispuoleisessa pidennyksillä varustetussa tyylissä pysyin jopa puoli vuotta! Ja nyt tämä lyhyt, vaalea, toispuoleinen jatkaa samaa linjaa, tosin ilman pidennyksiä ja väri on eri... Mutta malli pysyy kohtalaisen samana. Siispä olen tullut siihen tulokseen, että taidan tietää unelmani tällä hetkellä tukan suhteen.

Tukkani on tällä hetkellä aika roska kunnossa, koska fiksuna kampaajaopiskelijana halusin sinimustan tukan perään heti platinanvaaleaa :D Eli tukkani vaalennettiin kolme kertaa parin viikon sisällä. Tämän seurauksena saan katkottua hiuksiani kosteana vain sormien välissä vetäen... Eli ensimmäinen haave toki on saada hiukseni hyväkuntoisiksi.

Mutta alettiin tossa yksi päivä töissä puhumaan hiustyyleistä, joista pidetään ja googlasin sitten niitä mun lemppareita ja niissä kumma kyllä toistui aika sama kaava :D




Eli lyhyt, toispuoleinen, jossa pitkä otsatukka :D Ja jos tuosta väristä puhutaan, niin kaunein kuvissa olevista on Ehdottomasti tuo Victorian älyttömän kauniisti raidoitettu! Mutta oma tulee luultavasti olemaan se tuttu ja turvallinen musta tai aluksi varmaan kesään lähden jollain todella syvällä ruskealla, joka on lähes musta. Tällä hetkellä oma tukka on sävyltään "Funky Purple" näin vapun kunniaksi :D Mutta tästä tämä kun haalistuu, niin lähdetään sinne tummempiin vesiin taas.. Ei se vaalennus oikein sovi mun tukalle :/ Niin rakastan hyväkuntoista hiusta.

Eli mitä tästä eteenpäin tapahtuu? No tässäpä tämä pähkinänkuoressa:
- värjäys tummemmaksi kun purppurani on haalistunut
- kasvatusta hurjaa tahtia, jotta otsatukkaa saadaan pitkäksi
- pidetään vasen sivu siilinä, takaa siistitään aina kun tarpeen
- etuhiuksia ei mielellään leikellä, alussa pakko saada kyllä kuivat pois
- hankitaan kesäksi joku ihana tehohoito, esim S-Factorin Wonderful Tonight yötehohoito

- pidetään peukkuja, että tukasta tulee upea :D

Eli näillä eväin lähdetään eteepäin! Mun pitää jakaa tää muillekin, jotta sitten kun tulee taas se hetki, jolloin takaraivoa hakkaa ajatus "pakko leikata, pakko leikata, tai värjätä, värjätä" niin en hairahda sitten niin helposti, eikä sitten taas harmita.

3 kommenttia:

lellu kirjoitti...

jee, oot täällä taas! mus.

Outi kirjoitti...

Haha! mus takas.

Anonyymi kirjoitti...

todella kivaa kuulla susta taas =) ihania hius malleja <3
nasu86

You May Also Like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...