torstai 6. toukokuuta 2010

Argh!!!

Että voi pientä ihmistä ottaa päähän niinkin pieni asia kuin se, ettei omista seuraavaa kautta Ugly Bettystä?! Katoin juuri loppuun kakkoskauden ja nyt kismittää, kun en voi huomenna töitten jälkeen luultavasti katsoa sitä kolmosta!! Tosin ollaan menossa etsimään sitä mulle, mutta mistä sitä tietää jos sitä ei löydy!? Arhg..

Lisäksi kismittää se että kirjotan tätä kera kupin finrexiniä. Ei siinä finrexinissä mitään, mutta siinä mikä sen aiheuttaa... Eli olen nyt kirjaimellisesti ollut viikon flunssassa! Ja huomenna meen töihin ja lauantainakin hetkellisesti, joten mitään kunnon lepoa ei oo tiedossa ja haluaisin tosiaan lauantaina lähteä ysäribileisiin!! Keksin jo niin hyvät housutkin :D (no joo, koko muu asu puuttuu, mutta kai se nyt pian saadaan kasaan...)

Gio on <3

Kun nyt kerran aloitettiin tälläinen yöllinen purkautumis postaus, niin tehdään siitä sitten kunnollinen. Olin tänään töissä ja tein asiakkaalle hiusväriä ja olin niin taitava ja fiksu että sain koko paidan rintamuksen täyteen tumman ruskeaa väriä. Ja mikäs muu paita oli päällä, kuin viime postauksen uusi mekkoni! Onneksi sen väri on niin hämärä muutenkin, ettei sitä täplää siit huomaa ja laitoin siihen hiuslakkaa heti kun tahrasin, eli hyvät mahikset on saada se väri pois...

Niin, ja siis PIKKU VINKKI: jos saat hiusväriä vaatteelle, niin laita siihen VÄLITTÖMÄSTI hiuslakkaa, ja pese vaate, niin voit saada tahran lähtemään :)

Niin ja sain sitä väriä myös vaaleanvioleteille farkuille, joista huomasin sen luultavasti aivan liian myöhään :'(

Ja kun pääsin kotiin, olin niin poikki että aloin itkemään. En siis ilmeisesti ollut vielä terve, koska kuuden tunnin yhtämittainen työnteko ja puhuminen vei niin voimat.. Great.

Tässäpä tämä, ehkä pirteämpänä ensi viikolla, koska olen alkanut juomaan Gefilus mehua ja napsimaan joka päivä Multivita tabletin. Eli kohta pitäis olla terve kuin pukki ja vastustuskykyä vaikka muille jakaa ;)

Ei kommentteja:

You May Also Like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...