lauantai 8. toukokuuta 2010

Batwings

Lähdin aamusti kotoa eka töihin pariks tuntia, ja siitä suoraan sitten isän luo, josta lähdettiin katsomaan pikkusiskon tanssinäytöstä. Eli piti pukeutua niin, että olis tarpeeks hieno sinne tanssijuttuun, mutta sit kuitenki että ei näyttäis ylipukeutuneelta töissä. Päädyin laittamaan päälle eilen Lindexiltä löytämäni IHANAN mekko/paita härvelin...


Mulle tuli siis tekstari Lindexiltä, että vain eilisen päivän ajan sai yhdestä naistenvaatteesta -40%, joten pakkohan oli mennä kolppaamaan rekkejä :D Arvoin pitkään tän mekon ja harmaan pitkähihaisen collegemekon välillä. Koskapa tämä maksoi normisti 24,95 ja collegemekko 19,95, ajattelin että parempi ottaa kalliimpi, halvemman voin ostaa muutenkin joskus vaikka täyshintaisena :D ja toisaalta, olen nähnyt noita collegemekkoja mustana jo parin kaupungin Lindexin alerekissä, joten tuskin menee kauaa kun tuo harmaakin on siellä ;)


Mekossa on jännää tuo selkämys varsinkin, ensin luulin että laitoin paidan väärinpäin päälle :D Eli siis tarkoituksella paita on edestä ylös asti, mutta selkä on kohtalaisen paljas :)

Toinen ihana juttu on, tättädädää:


Osittain lepakkomaiset hihat! Siis ihan mahtavaa, että tuo kyynärvarsi osa on tiukkaa/normaalia ja sitten muuten paita on ihan valtavan lepakkomainen!! Paidan alareunassa on myös tiukempi osa, jolloin sitä voi pitää ihan paitana, kun vaan nostaa helmaa ylemmäs, eikä ala roikkumaan. Kangas on kanssa tosi mukavaa, ohutta neulosta, joka on kuitenkin yllättävän lämmin, muttei yhtään hiostava :)

(mulla on kuvausassistentti, joka ei ihan ymmärtänyt, mitä äiti tekee)

Kikkailin tänään myös hiukan kynsillä, pitkästä aikaa :) Ostin eilen Seppälästä valkoisen lakan, en oikein tiedä miksi, ehkä halusin kokeilla jotain uutta.. Mutta se näytti niin tyhjältä pelkkä valkoinen, että pakkohan siihen oli jotain muutakin laittaa!!


Elikkä laitoin nimettömiin ja peukaloihin ensin pinkit kukkatarrat ja sitten liimailin parit tuollaiset periaatteessa mustat kivet niihin. Kivet ovat hassuja, kun nuo taittaa aika moneen eri sävyyn, ovat mun mielestä hiukan sellaisia "öljyisen" näköisiä :D


Ei kannata välittää pikkuvirheistä :D tekevälle sattuu ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva pita=)
nasu86

You May Also Like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...