tiistai 13. joulukuuta 2011

Megazone


Tänään tosiaan oltiin pelaamassa megazonea. Kyse on siis laserpyssysodasta, jossa on 2 tai usempia joukkueita, jotka laserpyssyillä ammuskelevat toisiaan ja toistensa tukikohtia. Ideana on joko rynniä ympäri pelialuetta tai sitten voi kytätä omassa tukikohdassa ja listiä sitä tuhoamaan tulevia vastustajia.

Meitä oli 19 pelaaja ja meidät jaettiin 3 joukkueeseen. Jokainen sai pukea päälleen liivit, jossa oli sensorilaatat selässä, rinnassa ja molemmissa olkapäissä. Joka liivissä oli myös kiinnitettynä pyssy, jolla sitten niitä vastustajia ammuskeltiin.


Sääntöihin kuului, ettei pelialueella saa juosta, ryömiä tai fyysisesti koskea muihin pelaajiin. Jos pelaajaa ammutaan rinta- tai selkäsensoriin, pelaaja lamaantuu 8 sekunnin ajaksi. Tämän jälkeen pelaaja jatkaa normaalisti. Jos osuma tulee olkapäihin tai aseeseen, pelaajan ase laamaantuu 3-4 sekunnin ajaksi, mutta liivi ottaa yhä osumia. Tällöin kannattaa suojautua nopeasti!

Eniten pisteitä sai vastustajan tukikohdan (basen) tuhoamisesta. Jokainen tukikohta sijaitsi muuta pelikenttää korkeammalla ja tukikohdassa oli yksi lampun tapainen valo, jota piti ampua useaan otteeseen, jotta sen sai tuhottua.

Tässäpä surkea kuva meidän pelialueesta, koska nappasin tämän vain siitä ovesta nopsaan... Muut kuvat nappasin netistä ja megazonen omilta sivuilta.

Oli aivan huippua ja kehotan kyllä kaikkia kokeilemaan jos mahdollisuutta on! Ainakin meillä päin 10 henkeä on minimi pelaajamäärä, mutta eiköhän samanhenkisiä ihmisiä löydy!

Ei kommentteja:

You May Also Like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...