maanantai 12. joulukuuta 2011

Ei niin hyvä päivä

Tänään ei ihan mennyt putkeen. Aamulla kyllä heräsin pirteänä ja iloisesti laitoin itseni valmiiksi kouluun ja ehdin näpsäkästi aikaisempaan bussiin ja kaikkea. Kun käppäilen koululle päin, alan miettiä, olikohan meillä sittenkään koulua vielä näin aikaisin. Epäilys kasvaa, mitä lähemmäs koulua pääsen... Ja luokan ovelle päästessäni jo nolottaa, kun eihän sitä tuntia sitten ollutkaan :D Noh, eipä hätiä mitiä, laitoin viestiä Kaisulle, että tulepa kouluun, on orpo olo. Neiti hurautti bussilla paikalle ja saatiin väsättyä kokoon aika paljon tekstiä muutamaan koulutehtävään. Tässä kohtaa päivää vielä onnistuin!

Noh, olinpa sitten reippaana tyttönä viime viikolla varannut pari ryhmäliikunta tuntia Satsille. Muistin että maanantaina on Shape tunti kello 18 ja että koulua kestää 16.45 asti. Noh, ensimmäinen yllätys tuli, kun koulu loppuikin jo 16.00. Siinä sitten hetken ihmettelin että mitäs tekisin, kun jumppaan on kaksi tuntia aikaa ja mulla oli jo kaikki salivermeetkin mukana. Eipä siinä, tehtiin kouluhommia taas. 17.30 talsin salille ja sanon kassalla: "moi tulin siihen shapeen". Saan lipun ja vaihdan vermeet päälle ja hiihtelen aerobicsalin eteen... siinä sitten rupean katselemaan, että miten kaikilla muilla lappusissa lukee Sh'Bam?! Jaha, ja taas epäonnistuminen :D Shape tunti oli jo klo 17 ja tässäpä minä sitten olen, tunnin myöhässä :D

Onneksi kiva vetäjä päästi mut sille tunnille, sain sentään vähän liikuttua. Tästä eteenpäin illan ainoa moka oli se, kun unohdin sokokselta ostaa silmämeikinpoistoainetta, mutta siihen ei maailma ihan vielä kaadu :)

Illalla pitikin sitten hemmotella vähän pesto-juustotaskuilla ja teellä. Saatoinpa sivussa katsoa lisää Disney-viihdettä, tällä kertaa Lumotun muodossa. Yksi ehdottomista lemppareistani!

Vähän tekstipohjaista, mutta koettakaa kestää :D Niin minäkin tein tänään.

Huomenna onkin luvassa jotain toooosi kivaa! Mennään luokkaporukan kanssa Megazoneen!!!

Ei kommentteja:

You May Also Like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...