perjantai 6. huhtikuuta 2012

Juhlimista

Kävinpä tuossa viime viikonloppuna pyörähtämässä Helnsingissä. Reissun syynä oli Satakuntalaisen Osakunnan vuosijuhlat, joihin siskoni houkutteli mut osallistumaan. Pääsinpä kerranki oikein hienoihin iltapukujuhliin!
Perjantaina juhlittiin jo pienemmällä porukalla SatO:n 50-vuotista ystävyyttä Virolaisen ÜS Raimlan osakunnan kanssa virolaisen olutpöydän merkeissä. Juhlan dresscode oli rennompi kuin itse vuosijuhlan ja mulla olikin sitten päällä Gina Tricotin pikkumusta, jossa yläosa on mustaa tekonahkaa ja alaosa leijuvaa sifonkia. Harmi vaan, ettei hoksattu ottaa kunnon asukuvaa... :/ Yhden kuvan illasta löysin, mutta eipä tässä enää olla kovin edustavina... (Kuvan herra ei liity minuun mitenkään :D)





Seuraava päivä alkoi mukavasti pakastepizzalla ja skumpalla, joka taittoi pienen krapulan niskan kertoheitolla. Edellinen ilta nimittäin jatkui lähes huomaamatta puoli kolmeen asti yöllä... Kuvassa mukana jo lähes legendaariseksi kohonneet mokkapalat (niistä lisää tuonnempana).



Aamupalan jälkeen kerättiin voimia osakuntatalon yhteisessä "olohuoneessa", Viisissä ja saatoin jopa torkahtaakin, ainakin seuraavan kuvan painaumista päätellen...


Tankkaus iltaan alkoi subilla, jonka voimin tytöt alkoivat värkkäämään naamaansa juhlakuosiin. Pukeuduin illaksi mustaan trikoiseen iltapukuun, josta siitäkään ei nyt ole kuvaa (olenpa surkea). Puku on olkaimeton ja lantiolla kangas on kerätty toiselle lonkalle josta se laskeutuu kauniisti kohti maata. En käyttänyt paljoakaan koruja, koska olimme siskoni kanssa tulleet siihen tulokseen, että tatuointini ovat aivan tarpeeksi näyttävät yksityiskohdat. Lainasin kuitenkin kivat mustat sulkakorvikset eräältä osakuntalaiselta, koska ne toimivat niin hyvin tyylini kanssa.



Tein simppelin silmämeikin, josta tein juhlavamman muutamalla ripsitupsulla. Huulet maalasin IsaDoran ihanalla tumman pinkillä huulipunalla Flirty Fuchsia. Sävy on luonnossa hieman tummempi, kuin kuvassa.

Ilta eteni mukavasti muodollisen illallisen merkeissä, jossa kuulimme mm Pauli Aalto-Setälän puheen. Illallisen jälkeen oli kahvittelu ja sitä seurasi tanssit. Tansseina oli perinteisiä wanhojen tanssien tansseja, kuten cicapo ja poloneesi. Näiden jälkeen ilta muuttui vapaamuotoiseksi, osa kävi vaihtamassa vaatteensa mukavammiksi, mutta mä juhlin aamuun asti iltapuvussa. Discomusa jytäsi ja kivaa oli!

Seuraava perinteikäs vaihe oli aamujäätelö klo 6.30 aamulla. Ben & Jerry's liike Esplanadilla oli suostunut avaamaan normaalista poiketen ovensa meille sunnuntai aamulla kello 7 ja sinne suuntasikin juhlista vielä reilu 50 henkeä iltapuvuissaan. Kyllä loksahti järjestyksenvalvojien leuat Rautatientorin metroasemalla, kun metrosta purkautui meidän porukkamme hoilaten satakunnan laulua iltapuvuissaan :D

Jäätelöiden jälkeen koitimme nukkua muutamia tunteja ennen kuin sillis eli silliaamiainen alkaisi kello 12. Silliksellä on tarjolla kaikenlaista "krapula-aamupalaa", kuten ranskalaisia, lihapullia, sipsiä, popcorneja, pastasalaattia, leipää, pekonia ja kananmunia. Sekä tietysti sitä silliä. Juomana toimii kuohari (myös omena- ja appelsiinimehua oli saatavilla). Tästä aamiaisesta hengailu Viisissä jatkuu koko loppupäivän porukalla krapulaansa parannellen ja leffoja katsoen tai jotain muuta yhtä kehittävää puuhastellen.

Tässä meidän sillis luomus:


Se on kilpikonna. Vartalonaan kuoharipullon korkin metallipidike ja kuorenaan kananmunankuori.

Shillä lailla, hyvä viikonloppu oli ja toivottavasti pääsisin ensi vuonnakin osallistumaan!



Ei kommentteja:

You May Also Like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...