perjantai 20. marraskuuta 2009

Koulutusristeilyä


Oltiin tossa viime viikonloppuna mun harjoittelutyöpaikan kanssa koulutusristeilyllä Baltic Princessillä. Tallinnassa oli neljä tuntia aikaa shoppailla ja päätin tarkastaa vihdoinkin paljon hehkutetut liikkeet Pull & Bear, Bershka ja Stradivarius. Voisin sanoa että oli hienoinen pettymys. Ehkä Virossa pukeudutaan jotenki todella eri tyyliin kuin Suomessa, mutten löytänyt juuri mitään itseni näköistä vaatetta :/ Ostin vain pari vyötä, yhden huivin ja yhden perustopin... Tylsää.




Muuten oli kyllä ihan hauskaa, vaikkei sitä suurta pikkujoulun bilefiilistä oikein ollutkaan, mutta työkaverin kanssa oli hauskaa katsella hytin telkusta discoa, jossa pari tuttua naamaa pyöri kohtalaisen hyvässä jurrissa :D


Eipä siitä reissusta sen enempää, loppuun vielä kuvaa tukan uudesta päivityksestä. Niskassa killuu vieläkin sen sama pidennys, mutta nyt lisättiin etuhiuksiin magentan väristä sinettiä ja loput mustat, joita emme saaneet niskaan laitettua... Olen siis vaihtanut niskahiukseni myös parempilaatuiseen hiukseen :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvän näkönen uus tukka =)

Outi kirjoitti...

Kiitos kovasti :)

Norppis kirjoitti...

Toistoa:

mutta sun tukka on kyllä upee!

Outi kirjoitti...

Haha, ei kai sentään mikään muu kuin upea tukka sovi parturi-kampaaja opiskelijalle? ;)

You May Also Like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...